Menu

Coronavirus

Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven. Tegelijkertijd brengt deze tijd ook saamhorigheid. Als mediators blijven wij ons inzetten om conflicten op te lossen en om te zorgen dat gezinnen kunnen blijven functioneren.

Mediations kunnen bij mij doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van alle veiligheids- en risicobeperkende maatregelen van het RIVM. U kunt contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Dat kan en mag volgens het RIVM fysiek. Dus bij mij op kantoor of bij u thuis. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor online-mediation, indien uw situatie zich hiervoor leent. Wanneer u vragen heeft, aarzelt u dan niet om mij te bellen. Ik overleg graag met u over de mogelijkheden.

Op dit moment zijn de belangrijkste adviezen van het RIVM:

  • Was uw handen regelmatig met water en zeep en droog de handen af met een papieren handdoek
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Bewaar 1,5 meter (twee armlengtes) afstand
  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts

Indienen verzoekschrift tot echtscheiding bij de Rechtbank

Gemeenschappelijke verzoeken tot echtscheiding kunnen nog steeds bij de Rechtbank worden ingediend. Het kan wel zijn dat de afhandeling wat langer duurt dan normaal, maar de zaken die zijn ingediend worden afgehandeld en ook nieuwe gemeenschappelijke verzoeken worden opgepakt.