Menu

Mediation Amersfoort

Voor mediation Amersfoort neemt u het beste contact op met mediator Anniek Schuurs. 

Met mediation houdt u de oplossing in eigen hand en beperkt u de kosten omdat u geen advocaat hoeft in te schakelen. Er komt een snelle en creatieve oplossing voor het conflict dat u heeft, terwijl de relatie met de andere belanghebbende(n) gewaarborgd blijft of op een nette manier wordt beëindigd. De focus bij mediation is erop gericht dat er een oplossing wordt gevonden die voor alle partijen acceptabel is en recht doet aan de belangen van de partijen. Hierdoor is het traject bij mediation vaak veel korter dan wanneer een conflict voor de rechtbank wordt uitgevochten.

Maak een afspraak met Anniek Schuurs

Soorten mediation Amersfoort

Er zijn verschillende soorten mediation Amersfoort waarvoor u een beroep kunt doen op Anniek Schuurs. Gaat u scheiden, dan kan Anniek Schuurs als echtscheidingsmediator optreden. Familie mediation kan van pas komen bij geschillen rondom een erfenis. Bij conflicten op het werk kan Anniek Schuurs u bijstaan als arbeidsmediator.

Uitgangspunten mediation

Mediation is zoals u heeft kunnen lezen geschikt om diverse geschillen op te lossen. de mediator kiest geen partij, maar begeleidt u en andere belanghebbende om oplossingen te bedenken en beslissingen te nemen. Daarbij gelden twee belangrijke uitgangspunten:

Ten eerste is het belangrijk om vertrouwelijkheid en geheimhouding te waarborgen. Er wordt tijdens de gesprekken gewerkt aan het herstellen van vertrouwen. Alles wat er wordt besproken tijdens de gesprekken valt dan ook onder de geheimhoudingsplicht om dat vertrouwen op te kunnen bouwen.

Ten tweede gebeurt mediation op basis van vrijwilligheid. Een ander dwingen tot mediation heeft geen zin, gezien het feit dat alle partijen samen tot een oplossing moeten komen.

Anniek Schuurs als uw mediator

Anniek Schuurs is op meerdere gebieden deskundig. Dat komt door haar opleiding en ervaring. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd en is afgestudeerd in Bedrijfs-, Sociaal en Economisch Recht. Toen zij in aanraking kwam met mediation, was zij direct overtuigd van het nut ervan. Anniek heeft dan ook de opleiding tot MfN-registermediator met veel plezier en goed gevolg afgelegd en ze heeft zich gespecialiseerd als familiemediator.

Wilt u meer weten wat Anniek voor u kan betekenen als mediator of heeft u nog vragen over het traject? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.

Vrijblijvend contact opnemen