Menu

Registermediator

Een registermediator helpt mensen om samen met de andere partij(en) tot een oplossing te komen bij bepaalde conflicten. Een registermediator zorgt ervoor dat je kunt vertellen wat je dwars zit, dat je elkaar weer kunt horen en er samen uitkomt. 

Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel en worden zorgvuldig afgestemd. 

Voordelen van een MfN-register mediator 

  • Kwaliteit: MfN-registermediators krijgen hun kwaliteitslabel niet zomaar. Zij hebben hun kwaliteiten als mediator aangetoond met verschillende toetsen, voordat ze worden ingeschreven in hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. 
  • Transparant en betrouwbaar: door scholing en toetsing blijven MfN-register mediators constant werken aan hun kwaliteit. Handig, want dat geeft jou de zekerheid van een professionele mediator die up-to-date, ervaren en bekwaam is. Het mediationproces is transparant en je kunt van de houding en het gedrag van een mediator op aan. 

Schakel een MfN-register mediator in als:

  1. Je juist wilt voorkomen dat een lastige situatie leidt tot een conflict. 
  2. Er een goede oplossing moet komen. Je wilt weer verder. Hoe eerder het conflict uit de wereld is, hoe beter.
  3. Je invloed wilt hebben op de oplossing van het conflict. Bij mediation onderhandel je zelf mee over de uitkomst. 
  4. Je de relatie met de andere partij wilt behouden of herstellen. Bijvoorbeeld omdat je blijft samenwerken of als er kinderen in het spel zijn. 
  5. Je bereid bent om naar de andere partij te luisteren en wilt werken aan een gelijkwaardige uitkomst. 

Samen naar een oplossing

Of het nu gaat om een conflict met je werkgever of werknemer, buren, partner, familie of zakenpartner. Om een arbeidsconflict, scheiding, erfenis, alimentatie of een bedrijfsovername: als MfN-registermediator help ik jullie om er samen weer uit te komen en rust en vertrouwen terug te krijgen. 

Ik help jullie graag verder!

Wanneer u meer informatie wenst over mijn werk als MfN-registermediator of een afspraak wilt maken, kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. U kunt daarvoor mailen naar info@anniekschuursmediation.nl.