Menu

Mediator Baarn

Zoek je een deskundige en betrouwbare mediator in Baarn of omgeving met veel ervaring ? Neem je dan contact op met Anniek Schuurs. Bij mediation wordt er bemiddeld tussen partijen die een conflict hebben. De mediator is onpartijdig en neemt dan ook geen standpunt in voor de ene partij ten opzichte van de andere tijdens en scheiding of een ander conflict. 

Vrijblijvende afspraak maken

Wat kan ik voor jou betekenen als mediator Baarn?

Je kunt mij inschakelen als jouw mediator in Baarn en omgeving voor verschillende conflicten. Zo kan ik bemiddelen bij een (echt)scheiding, bij conflicten tussen familieleden, bij onenigheid tussen werknemer en werkgever en bij een meningsverschil tussen zakelijke partijen zoals aandeelhouders of stichtingen. Ik beschik niet alleen over juridische kennis, ook voor financiële expertise kun je op mij bouwen. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij het berekenen van alimentatie of het opstellen van een ouderschapsplan. De mediator zorgt ervoor dat de partijen nader tot elkaar komen en samen een oplossing vinden voor het probleem. 

Voordelen van mediation Baarn

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor mediation in Baarn. Ik help bij het vinden van een snelle en creatieve oplossing. Het voordeel van partijen die samen tot een oplossing komen, is dat het een duurzame oplossing is waar alle betrokkenen achter staan. Relaties kunnen op die manier behouden blijven of tenminste op een fatsoenlijke manier worden beëindigd. Bovendien is er een grote kans op nakoming van de afspraken zonder problemen en ligt het conflict niet op straat.

Tarieven mediation

Ben je benieuwd naar de kosten die mediation in Baarn met zich meebrengt? Dan kan je per onderwerp de tarieven bekijken. Mijn uurtarief is €150,- per uur. Voor particulieren is dat inclusief btw. Afhankelijk van de vorm van mediation kunnen er nog bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Dat geldt bijvoorbeeld als er een overeenkomst opgesteld dient te worden en/of een ouderschapsplan als je gaat scheiden. Bekijk alle mogelijke kosten van mediation bij echtscheiding. Naast mediation in Baarn ben ik ook werkzaam als mediator in Amersfoort, Soest, Utrecht en Leusden.

Vrijblijvende afspraak maken