Menu

Mediator Baarn

Je zoekt een deskundige en betrouwbare mediator in Baarn of omgeving met veel ervaring ? Neem je dan contact op met Anniek Schuurs. Bij mediation wordt er bemiddeld tussen partijen die een conflict hebben. De mediator is onpartijdig en neemt dan ook geen standpunt in voor de ene partij ten opzichte van de andere. De mediator zorgt ervoor dat de partijen nader tot elkaar komen en samen een oplossing vinden voor het probleem. Het grote voordeel is dat juridische kosten om het geschil voor een rechter op te lossen worden voorkomen.

Maak een afspraak met Anniek Schuurs

Wat kan ik voor jou betekenen als mediator?

Je kunt mij inschakelen als je mediator in Baarn en omgeving voor verschillende conflicten. Zo kan ik bemiddelen bij een (echt)scheiding, bij conflicten tussen familieleden, bij onenigheid tussen werknemer en werkgever en bij een meningsverschil tussen zakelijke partijen zoals aandeelhouders of stichtingen. Ik beschik niet alleen over juridische kennis, ook voor financiële expertise kun je op mij bouwen. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij het berekenen van alimentatie.

Voordelen van mediation

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor mediation. Ik help bij het vinden van een snelle en creatieve oplossing. Het voordeel van partijen die samen tot een oplossing komen, is dat het een duurzame oplossing is waar alle betrokkenen achter staan. Relaties kunnen op die manier behouden blijven of tenminste op een fatsoenlijke manier worden beëindigd. Bovendien is er een grote kans op nakoming van de afspraken zonder problemen en ligt het conflict niet op straat.

Tarieven mediation

Ben je benieuwd naar de kosten die mediation met zich meebrengt? Dan kan je per onderwerp de tarieven bekijken. Mijn uurtarief is €150,- per uur. Voor particulieren is dat inclusief btw. Afhankelijk van de vorm van mediation kunnen er nog bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Dat geldt bijvoorbeeld als er een overeenkomst opgesteld dient te worden en/of een ouderschapsplan als je gaat scheiden. Bekijk alle mogelijke kosten van mediation bij echtscheiding.
Bent je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Naast mediation in Baarn ben ik ook werkzaam als mediator in Amersfoort, Soest, Utrecht en mediatior Leusden.

Vrijblijvend contact opnemen