Menu

Mediator Baarn

U zoekt een deskundige en betrouwbare mediator in Baarn of omgeving met veel ervaring ? Neemt u dan contact op met Anniek Schuurs. Bij mediation wordt er bemiddeld tussen partijen die een conflict hebben. De mediator is onpartijdig en neemt dan ook geen standpunt in voor de ene partij ten opzichte van de andere. De mediator zorgt ervoor dat de partijen nader tot elkaar komen en samen een oplossing vinden voor het probleem. Het grote voordeel is dat juridische kosten om het geschil voor een rechter op te lossen worden voorkomen.

Maak een afspraak met Anniek Schuurs

Anniek Schuurs als uw mediator Baarn 

U kunt Anniek Schuurs inschakelen als uw mediator in Baarn en omgeving voor verschillende conflicten. Zo kan zij bemiddelen bij een (echt)scheiding, bij conflicten tussen familieleden, bij onenigheid tussen werknemer en werkgever en bij een meningsverschil tussen zakelijke partijen zoals aandeelhouders of stichtingen. Zij beschikt niet alleen over juridische kennis, ook voor financiële expertise kunt u op haar bouwen. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij het berekenen van alimentatie.

Voordelen Anniek Schuurs

U profiteert van verschillende voordelen als u kiest voor mediation van Anniek Schuurs. Zij helpt bij het vinden van een snelle en creatieve oplossing. Het voordeel van partijen die samen tot een oplossing komen, is dat het een duurzame oplossing is waar alle betrokkenen achter staan. Relaties kunnen op die manier behouden blijven of tenminste op een fatsoenlijke manier worden beëindigd. Bovendien is er een grote kans op nakoming van de afspraken zonder problemen en ligt het conflict niet op straat.

Tarieven mediation

Bent u benieuwd naar de kosten die mediation met zich meebrengt? Dan kunt u per onderwerp de tarieven bekijken. Het uurtarief van Anniek Schuurs bedraag €150,- per uur. Voor particulieren is dat inclusief btw. Afhankelijk van de vorm van mediation kunnen er nog bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Dat geldt bijvoorbeeld als er een overeenkomst opgesteld dient te worden en/of een ouderschapsplan als u gaat scheiden. Bekijk alle mogelijke kosten van mediation bij echtscheiding.
Bent u benieuwd wat Anniek Schuurs voor u kan betekenen? Zij is naast Baarn ook werkzaam als mediator in Amersfoort, Soest en mediatior Leusden.

Vrijblijvend contact opnemen

Veel gestelde vragen over mediation

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, waarbij u samen met de andere partij uw conflict oplost met behulp van een onafhankelijke mediator. Het grote verschil met de advocaat is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt en ondersteunt u daarbij.

Wat doet de mediator?

Een mediator bewaakt het proces van de bemiddeling, zorgt voor een goede balans tussen partijen, helpt partijen om echt naar elkaar te luisteren en biedt nieuwe invalshoeken om het probleem te belichten. Een mediator zorgt ook dat onderliggende problemen boven tafel komen, zodat meer dan alleen het juridische conflict onderwerp van gesprek kan zijn.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Mediation heeft verschillende voordelen: u krijgt een snelle, creatieve oplossing en beperkt de kosten. U heeft daarnaast de oplossing in eigen hand: u bent eigenaar van het proces èn de uitkomst, namelijk een gezamenlijke, duurzame oplossing die door alle betrokkenen wordt gedragen. Bovendien betekent mediation vaak het behoud van de relatie of fatsoenlijk beëindigen van de relatie.

Waar vindt de mediation plaats?

Mediation gesprekken vinden bij voorkeur plaats op neutraal terrein.