Menu

Scheiden Amersfoort

Heb je de moeilijke keuze gemaakt om te gaan scheiden te Amersfoort? Ik, Anniek Schuurs, help je graag door deze lastige periode heen. Dit doe ik door de juiste begeleiding te verlenen, waardoor je de hoge kosten van een advocaat bespaart. Een echtscheiding is een heftige gebeurtenis voor jullie gezin. Daarom vind ik het belangrijk om (indien gewenst) jullie kinderen te betrekken bij het scheidingstraject. Onder begeleiding scheiden rondom Amersfoort of Utrecht? Neem direct contact op met Anniek Schuurs!

Vrijblijvend contact opnemen

Scheiden en kinderen

Wanneer je gaat scheiden in Amersfoort en al samen een gezin hebt gesticht, komt er net iets meer kijken bij jullie scheidingstraject. Bijvoorbeeld het maken van een alimentatieberekening en een ouderschapsplan. Sinds 2009 is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen in Nederland. Dit is belangrijk om duidelijkheid voor jullie kind(eren) te scheppen en conflict in de toekomst te voorkomen. Ik help jullie graag het scheidingstraject rustig te laten verlopen. 

Scheiden Amersfoort: de kosten

Als jullie gaan scheiden in Amersfoort willen jullie je natuurlijk bewust zijn van de trajectkosten. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en geheel gratis! Na dit gesprek kan ik een inschatting maken van de begeleiding die jullie nodig hebben. Naast het opstellen van een ouderschapsplan, het partnerschap ontbinden of het maken van een alimentatieberekening biedt ik ook Mediation in Amersfoort aan.

Jullie scheidingstraject bij Anniek Schuurs

Hoe verloopt scheiden rondom Amersfoort? Na een vrijblijvend gesprek is de eerste stap jullie echtscheidingsconvenant opstellen. Hier staan belangrijke financiële afspraken in die gemaakt zijn met je ex-partner. Indien jullie minderjarige kinderen hebben, is de volgende stap een ouderschapsplan opstellen. Hier staat de precieze verdeling van het ouderschap in. In de afsluitende fase wordt de overeenkomst getekend. Tot slot dient de advocaat waarmee ik samenwerk deze voor jullie in bij de rechtbank. Na deze stappen is jullie scheiding in Amersfoort afgesloten. 

Neem vrijblijvend contact op

Door mijn ervaring in de juridische, financiële en mediation wereld kan ik jullie de juiste begeleiding bieden voor zowel de financiële als sociale aspecten van jullie scheiding. Door naar beide partijen te luisteren creëren we draagvlak voor de gemaakte afspraken. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Vrijblijvend contact opnemen