Menu

Scheiden Utrecht

Willen jullie scheiden in Utrecht? Anniek Schuurs Mediation helpt je graag verder in deze moeilijke periode. De eerste stap is alles in kaart brengen wat jullie nodig hebben. Hebben jullie kinderen? Dan regel ik de alimentatieberekening en het ouderschapsplan met jullie. Jullie kinderen staan voorop tijdens het scheidingstraject. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!

Vrijblijvend contact opnemen

Scheiden Utrecht | Een scheidingstraject met Anniek Schuurs

Tijdens een scheidingstraject komt er veel op jullie af. Ik help jullie met een snel overzicht in de financiën, waarbij het juridische deel van de scheiding in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Wanneer u gaat scheiden in Utrecht bespreek ik ook de rouwcurve van beide kanten. Scheiden is een emotioneel proces; wat kun je hierin verwachten met betrekking tot het verwerken van de beëindiging van jullie relatie? Uiteraard luister ik naar beide kanten van het verhaal. 

Scheiden met kinderen

Willen jullie scheiden in Utrecht of scheiden in Amersfoort en hebben jullie kinderen? Wanneer jullie dat willen kan ik een gesprek hebben met de kinderen. Zo voelen de kinderen zich ook betrokken bij het proces. Naast dat de scheiding een verwerkingsproces is voor jullie beiden, geldt dit voor jullie kinderen ook. Een gesprek met de kinderen tijdens het scheidingstraject kan zorgen voor meer rust en begrip in jullie gezin. Daarnaast help ik jullie met het opstellen van een ouderschapsplan en maak ik een alimentatieberekening indien nodig.

Scheiden in Utrecht: een vrijblijvende kennismaking

Scheiden Utrecht? Dan ontmoet ik jullie graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek kan ik, als mediator Utrecht, een inschatting maken van de begeleiding en de kosten die het traject met zich mee zal brengen. Het traject begint altijd met het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Wanneer jullie minderjarige kinderen hebben wordt er daarna een ouderschapsplan opgesteld. Tot slot tekenen jullie het convenant en het ouderschapsplan om de scheiding te Utrecht compleet te maken. Daarna wordt deze naar de rechtbank verstuurd via de advocaat. 

Neem contact op met Anniek Schuurs

Aan het begin van mijn carrière heb ik gewerkt in de financiële sector. Daarnaast heb ik ook veel ervaring op mogen doen in de wereld van mediation. Hierdoor ligt mijn kracht in zowel de financiële als de emotionele aspecten van jullie scheidingstraject. Meer weten over mij of hebben jullie een vraag over ‘Scheiden Utrecht’? Ik nodig jullie graag uit voor een gratis eerste gesprek. 

Vrijblijvend contact opnemen