Menu

Mediator Leusden

Als mediator help ik je in Leusden en omgeving aan een snelle en creatieve oplossing voor je conflict. Ongeacht om wat voor soort conflict het gaat. Ik kan je helpen bij je echtscheiding, conflicten binnen de familie, bijvoorbeeld bij een erfenis of binnen familiebedrijven of een conflict op het werk. In dit soort conflicten heb ik mij gespecialiseerd. Ook voor een zakelijk conflict, zoals binnen verenigingen of stichtingen of bij overnames of commerciële contracten kun je een beroep op mij doen.

Maak een afspraak

Anniek Schuurs als mediator in Leusden

Kenmerkend voor mij als mediator nabij Leusden dat ik niet alleen beschik over juridische kennis, ook op financieel gebied heb ik veel expertise. De basis hiervoor ligt in mijn studie rechten en mijn jarenlange ervaring als financieel planner bij een bank. Toen ik mediation leerde kennen, zag ik hoeveel voordelen mediation heeft ten opzichte van bijvoorbeeld het inschakelen van een advocaat. Niet alleen bespaar je op hoge kosten voor de advocaat, ook heb je de oplossing in eigen hand. Alle partijen willen een oplossing voor het probleem. Op die manier wordt er ook draagvlak gecreëerd voor de oplossing die we vastleggen in duurzame afspraken. Niet alleen ben ik zeer ervaren en deskundig, ook ben ik betrokken, geïnteresseerd en kan ik goed luisteren.

Focus op kinderen

Als je gaat scheiden heeft dat veel invloed op je kinderen. Sinds 2009 is het verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Deze dienen beide partijen te ondertekenen. Ik help je graag bij het opstellen van het ouderschapsplan. Daarbij verplaats ik me in de positie van jouw kinderen. Hun belang staat centraal. In dit plan maken we afspraken over waar de kinderen gaan wonen, hoe het contact is met de ouder waar de kinderen niet wonen en hoe vaak ouders elkaar op de hoogte brengen met betrekking tot de kinderen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen is het van belang hen erbij te betrekken. Ook andere afspraken kunnen in het ouderschapsplan opgenomen worden. Elk ouderschapsplan is anders. Ik zorg ervoor dat het plan naadloos aansluit op uw situatie.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Ook in tijden van Corona kan mediation bij mij doorgaan. Daarbij letten we uiteraard extra op veiligheids- en risicobeperkende maatregelen van het RIVM.

Neem vrijblijvend contact op