Menu

Mediator Hilversum

Voor elk type conflict kan Anniek Schuurs als mediator nabij Hilversum begeleiding bieden. Gaat het om een echtscheiding, onmin in de familiaire sfeer of zijn er conflicten op het werk of bij een bedrijfsovername, dan kan bemiddeling zorgen voor helderheid, waarna toegewerkt kan worden naar duidelijke afspraken. Met die ondersteuning kunnen vastzittende gesprekken en onderhandelingen weer vlot worden getrokken.

Vrijblijvende afspraak maken

Mediator echtscheiding Hilversum

Als mediator echtscheiding in Hilversum heeft Anniek Schuurs veel ervaring in een breed palet aan zaken. Dit leidt steeds tot een harmonieuze afronding. Daarbij vindt ze het belangrijk dat inzichten en acties vooral uit de klanten zelf komen; samen actief naar een oplossing toewerken, onder begeleiding van Anniek, daar draait het om. Op die manier heeft zij als mediator echtscheiding in Hilversum tal van familie- en erfeniskwesties, echtscheidingen, en ook bedrijfsconflicten naar een duurzame oplossing weten te begeleiden.

Voordelen mediation Hilversum 

Wie Anniek Schuurs als mediator in Hilversum inschakelt, kan vertrouwen op een gedegen bemiddeling waarbij de betrokken partijen met discretie en respect worden behandeld.  Oplossingen waarbij de relatie voor de toekomst kan worden behouden of waarbij de relatie op een nette wijze in goed overleg wordt beëindigd. Mediation te Hilversum kan daardoor een gang naar de rechter voorkomen, waardoor hoge juridische kosten kunnen worden vermeden.

Mediation bij echtscheiding

Op zoek naar een mediator in Hilversum om een echtscheiding te begeleiden? Ook dan kan Anniek dit emotionele proces op een betrokken en betrouwbare wijze begeleiden. Dit betreft niet alleen het in goede banen leiden van de juridische en financiële zaken, zoals de regeling ten aanzien van de woning en andere bezittingen, ook kan Anniek helpen een goed ouderschapsplan op te stellen als er kinderen in het gezin zijn. Dit plan is bij een echtscheiding verplicht en hierin staat o.a. waar en met welke omgangsregeling de kinderen gaan wonen en hoe het contact met beide ouders wordt geregeld. Aangezien elke situatie anders is vereist het maken van een ouderschapsplan maatwerk, waarbij jouw persoonlijke situatie het uitgangspunt is. 

Neem contact op

Anniek heeft een juridische achtergrond, een grote financiële expertise en een open blik, waardoor ze in staat is klanten te helpen samen een geschikte oplossing te vinden. Ook is ze een geregistreerde Mfn registermediator. Weten wat Anniek voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vrijblijvende afspraak maken