Menu

Mediator Zeist

Op zoek naar een ervaren mediator te Zeist die deskundig en betrouwbaar is? Dan ben je voor mediation in Zeist en omgeving bij mij aan het goede adres. Ik help je graag bij het regelen van jullie scheiding, het oplossen van een arbeidsconflict of het bijleggen van een zakelijk geschil. Tijdens jullie scheiding kan ik o.a. ook helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan en het maken van een alimentatieberekening.

Vrijblijvende afspraak maken

Samen naar een oplossing

Met mediation in omgeving Zeist houd je de oplossing in eigen hand en beperk je de kosten omdat je geen advocaat hoeft in te schakelen. Er komt een snelle en creatieve oplossing voor het conflict dat je hebt, terwijl de relatie met de ander behouden blijft of netjes wordt beëindigd. Tijdens de mediation in Zeist probeer je samen met de andere partij tot een oplossing te komen onder begeleiding van de mediator. De mediator zorgt ervoor dat je alles kunt vertellen wat je dwars zit. Zo kun je elkaar weer horen en er samen uitkomen.

Hoe verloopt een mediation in Zeist bij scheiding?

Hoe verloopt mediation Zeist? Wanneer je gaat scheiden, moeten er veel afspraken gemaakt worden. Wat het lastig maakt is at er ook veel emoties meespelen. Als mediator help ik je om, ondanks de emoties, goede afspraken te maken over jullie huis, spaargeld, eventuele alimentatie, pensioen en andere financiële zaken. De afspraken hierover worden opgenomen in een convenant.

Bij een scheiding staan de kinderen voorop

Als je gaat scheiden heeft dat veel impact op de kinderen. Ik help jullie om ervoor te zorgen dat jullie kinderen zo min mogelijk schade ondervinden van de scheiding. Omdat iedere situatie anders is, is hier sprake van maatwerk. Het ouderschapsplan wordt volledig toegesneden op jullie, jullie kinderen en jullie situatie. In het ouderschapsplan worden onder andere afspraken gemaakt over de omgangsregeling (wanneer ze bij wie wonen), de kinderalimentatie en de manier waarop de ouders met elkaar communiceren. Het grootste plezier dat je je kinderen kunt doen bij een scheiding, is zorgen dat je op goede voet blijft staan met de andere ouder.

Wat kan ik in Zeist als mediator voor je betekenen?

Ik heb een brede achtergrond, waar ik als mediator zeer veel profijt van heb. Zo ben ik jurist en heb ik 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt. Ik kan dus goed met jullie meedenken waar het juridische en financiële zaken betreft. Ik ben enorm enthousiast over mediation omdat ik elke dag weer zie dat het ècht werkt! Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen als mediator of heb je nog vragen over het traject? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast Zeist ben ik ook werkzaam in Amersfoort, Soest, Leusden, Baarn, Utrecht en Hilversum.

Vrijblijvende afspraak maken