Menu

Mediator Utrecht

Zoek je een ervaren mediator te Utrecht die deskundig en betrouwbaar is, dan kun je voor mediation in Utrecht en omgeving bij mij terecht. Ik help je graag bij het regelen van jouw scheiding, het oplossen van een arbeidsconflict of het bijleggen van een zakelijk geschil. Als mediator te Utrecht probeer je samen met de andere partij(en) tot ene oplossing te komen onder begeleiding van de juiste mediation. Een mediator zorgt ervoor dat je kunt vertellen wat je dwars zit, dat je elkaar weer kunt horen en er samen uitkomt. 

Vrijblijvende afspraak maken

Samen naar een oplossing

Of het nu gaat om een conflict met je werkgever of werknemer, buren, partner, familie of zakenpartner. Om een arbeidsconflict, scheiding, erfenis of een bedrijfsovername: ik help je om er samen weer uit te komen en rust en vertrouwen terug te krijgen. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel en worden zorgvuldig afgestemd. Kortom: een mediator rondom Utrecht is de juiste oplossing!

Voordelen van mediation Utrecht

  • Mediation bespaart tijd, geld en energie.
  • Mediation geeft blijvende oplossingen. Omdat je samen naar een oplossing zoekt, zal deze beter bij je passen.
  • Bij een mediation wordt er onafhankelijk en onpartijdig gehandeld. In een mediation komt ieders mening aan bod.
  • Tijdens een mediation sessie rondom Utrecht wordt er gedacht in oplossingen. Je kijkt niet alleen naar het verleden, maar vooral naar de toekomst.
  • Scheiden en kinderen: ik help jullie graag met het opstellen van een ouderschapsplan of maak een alimentatieberekening. 

Zo goed mogelijk uit elkaar gaan

Veel mensen die hun relatie of huwelijk verbreken, kiezen voor mediation omdat ze weten dat ze elkaar weer tegen zullen komen. Zeker als er in een relatie kinderen zijn is dat onherroepelijk het geval: je bent de rest van je leven via de kinderen verbonden. Dan kun je maar beter zo goed mogelijk uit elkaar gaan. Mediation in Utrecht is daarvoor een goede manier. Ook ben ik een mfn registermediator, dit betekend dat ik ben aangesloten bij de mediators federatie Nederland. 

Hoe verloopt mediation Utrecht bij scheiding?

Bij een scheiding is het zaak dat er in goed overleg nieuwe spelregels worden gemaakt. Dat kun je maar beter goed doen, want een slecht geregelde scheiding kan nog jaren negatief doorwerken. Een mediator helpt je de schade te beperken zodat je snel je weg kunt vinden in jouw nieuwe leven. Een leven met andere afspraken, waarover je het met elkaar eens bent geworden. Over de omgang met de kinderen, de verdeling van het geld, eventuele alimentatie en opgebouwde pensioenen. Ik kan dit hele proces voor jullie in goede banen leiden.

Wat kan ik voor je betekenen als mediator?

Door mijn achtergrond als jurist en mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening heb ik een brede deskundigheid opgebouwd. Tevens heb ik daardoor mijn kwaliteiten op het gebied van bemiddeling en onderhandeling ontwikkeld. Ik ben voorstander van een gestructureerde aanpak. Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen als mediator of heb je nog vragen over het traject? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Behalve in Utrecht ben ik ook werkzaam als mediator in Soest, Leusden, Baarn, Amersfoort en Hilversum.

Vrijblijvende afspraak maken